Logo

Dat de beste asperges uit Limburg komen is alom bekend. Dat de asperge een onvolprezen lekkernij is staat ook voor velen buiten kijf. Als men spreekt over ‘het witte goud’ is dit dan ook vaak niet overdreven.

Wat maakt onze ‘witte’ dan zo uniek?
De witte wordt geteeld op de oudste landbouwgrond van Nederland. De Caberg in Maastricht. Een gebied dat zelfs in het nationale volkslied (Wilhelmus) bezongen wordt.
Door ervoor te kiezen de asperge in de hier aanwezige lössgrond te telen, en niet op zandgrond zoals in andere gebieden, moet de asperge harder werken. Hierdoor worden de voedingsstoffen binnen de steel op scherp gezet en ontwikkelt ‘de Witte’ zijn unieke, en veel zoetere smaak.

Alleen de beste kwaliteit wordt met de hand geselecteerd en mag de naam Witte dragen.

Onze asperges worden geschild en komen in een unieke verpakking bij onze fijnproevers terecht. Klaar voor gebruik en supervers.

Toch liever groen?
We staan bekend om onze Witte maar dat houdt natuurlijk niet in dat je in onze boerderijwnkel geen andere producten kunt vinden. Onze groene asperges bijvoorbeeld, of alles wat er nodig is om jouw aspergemaaltijd helemaal af te maken.